Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок громадянам

Дата: 28.12.2020 20:17
Кількість переглядів: 103

 

     УКРАЇНА

      РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

                                           БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

       ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                                        Р І Ш Е Н Н Я

 

Четверта сесія                                                                       VIII скликання

 

від 23.12.2020р.  № 65

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення 

земельних ділянок громадянам

 

         Відповідно до ст.ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 8,25,50 Закону  України «Про землеустрій», ст.ст.12,116,118,123 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян та додані документи, сільська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

1.Надати громадянину  Гнатюку Давиду Івановичу, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,06 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Мирне, вул. Весняна, із земель сільськогосподарського призначення.

 

2. Надати громадянці  Князєвій Альоні Іванівні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,30 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.В.П’ятигірка, вул.Медична,  із земель сільськогосподарського призначення.

 

3. Надати громадянину  Іщуку Сергію Володимировичу, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,26 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.В.П’ятигірка, вул.Братів Огороднійчуків,  із земель сільськогосподарського призначення.

 

    4. Надати  громадянину Дзюблюку Івану Володимировичу , дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

          5. Надати  громадянці Пивовар Оксані Анастасіївні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.  

            

            6. Надати  громадянину Шевчуку Олександру Михайловичу  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 7. Надати громадянці  Шевчук Наталії  Володимирівні, дозвіл  на

розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

            8. Надати  громадянці Семенюк Олександрі Сергіївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

            9. Надати  громадянці Петрук Тетяні Павлівні  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,33 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

            10. Надати  громадянину  Ящуку Ігору Михайловичу  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

            11. Надати  громадянці Ящук Аллі Михайлівні  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

            12. Надати  громадянину  Півторак Олександру Вікторовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,68 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

            13. Надати  громадянину Вусатому Миколі Вікторовичу  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

           14. Надати  громадянину Шевчуку Георгію Романовичу  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, за адресою с. Маркуші,  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати дозвіл громадянину   Клапчуку Анатолію Григоровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,17 га, за адресою с. Мартинівка,  вул. Космічна, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати громадянину Митричуку Віктору Леонідовичу, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення з  подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Андріяшівка  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати дозвіл громадянину   Клапчук Антоніні Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,45 га, за адресою с. Мартинівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 

 

  1. Надати дозвіл громадянину   Чупіну Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,65 га, за адресою с. Обухівка,  вул. Шевченка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати дозвіл громадянину   Мельник Тетяні Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,90 га, за адресою с. Бистрик,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати громадянці  Тихончук Людмилі Василівні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,10 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Велика П’ятигірка, вул.Маркушівська,  із земель сільськогосподарського призначення.

 

  1. Надати громадянці  Тихончук Людмилі Василівні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, за адресою с.Веляка П’ятигірка, вул.Маркушівська19  із земель житлової та громадської забудови.

 

 

 

Сільський голова                                                    Максим САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь