Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся захід до Дня поліцейського офіцера громади в Україні.

Дата: 27.05.2022 14:42
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

 

Сьогодні, 27 травня, біля приміщення ЦНАП-Дія Райгородоцької сільської ради за ініціативи Бердичівського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області відбувся захід до Дня поліцейського офіцера громади в Україні.

У заході взяли участь сільський голова Максим Самчик, заступник начальника Бердичівського райвідділу поліції Олексій Заверуха, Швайківський сільський голова Габріел Мкртчян, депутати сільської ради, старости, працівники сільської ради, учнівська молодь.

28 травня три роки тому в Україні офіційно запустили пілотний проєкт "Поліцейський офіцер громади". Створення інституції офіцера громади дозволило створити новий рівень поліцейського сервісу навіть у віддалених населених пунктах. Райгородоцька громада також долучилася до даного проєкту та вже 8 липня 2021 року було офіційно відкрито поліцейську станцію у селі Райгородок. Зараз в сільській раді працюють два поліцейські офіцери громади, які підтримують постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечують порядок на території сільської ради, своєчасно реагують на проблеми громади та запобігають вчиненню правопорушень.

З вітальним словом виступили Райгородоцький сільський голова Максим Самчик, заступник начальника Бердичівського райвідділу поліції Олексій Заверуха та Швайківський сільський голова Габріел Мкртчян, які привітали поліцейських офіцерів громади зі святом, побажали нових професійних успіхів, міцного здоров'я, миру, а також щоб громадяни завжди відчували і захист, і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейських офіцерах громади перш за все захисників і помічників.

Очільник Райгородоцької громади нагородив грамотами сільської ради поліцейських офіцерів громади Павлюка Дмитра та Коломійця Олександра за сумлінне виконання службових обов'язків та плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування. А для тих правоохоронців, які призвані захищати нашу Батьківщину в гарячих точках, передав турнікети.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх мирних жителів, а також загиблих Героїв, що поклали своє життя за сувіренітет та територіальну цілісність нашої держави.

Також в заході брали участь і наймолодші представники громади, адже для них районним відділом поліції було організовано виставку техніки різних підрозділів поліції, рятувальників. Продемонстрував свої уміння і навики, в супроводі кінолога, і поліцейський пес, за яким із захопленням спостерігали діти.

Представники Червоного хреста, які теж були присутні на заході, навчали дітей надавати першу медичну допомогу.

По завершенню заходу, діти сфотографувалися на пам’ять та отримали смаколики.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь