Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дані обіцянки виконуються

Дата: 21.01.2022 16:06
Кількість переглядів: 963

Фото без опису

Під час відзначення свята Водохреща в селі Бистрик спільно з народним депутатом України Богданом Кицаком було анонсовано про включення об'єкту «Реконструкція адмінбудівлі під ЗОШ І-ІІІ ступенів на 144 місця в с.Бистрик Бердичівського району Житомирської області (коригування)» до переліку об'єктів,  які  планується реалізувати у 2022 році в рамках президентської програми «Велике будівництво».

В кінці минулого року Житомирською облдержадміністрацією було успішно презентовано та захищено даний проект в Офісі Президента.

Включенню даного об'єкту до загальнодержавного переліку передувала підтримка у його реалізації народним депутатом Богданом Кицаком та майже річна робота сільської ради. Так, завдяки комунікації сільського голови Максима Самчика з проектною організацією ТОВ «Астерія +» було виготовлено нову проектно-кошторисну документацію з урахуванням всіх вимог сучасного освітнього простору та пройдено державну експертизу. Кошторисна вартість проектних робіт становить 1,5 млн. грн. В минулому році за рахунок коштів сільської ради було профінансували 200 тис. грн. Загальна вартість будівельних робіт трохи більше 65 млн. грн. На сьогодні завданням сільської ради є забезпечити спіфінансування не менше 10% вартості робіт з реконструкції даного об'єкта в поточному році, а це 6,5 млн.грн.

Невід'ємною частиною освітнього простору у селі Бистрик є ДНЗ «Сонечко», який у 2021 році утеплено за сучасними технологіями (на сьогодні виконано 95% робіт). Загальна вартість робіт становить 1,4 млн. грн., за рахунок коштів обласного та сільського бюджетів вже профінансовано 450 тис.грн. За що вдячні депутатам Житомирської обласної ради Наталії Онуфрієнко та Костянтину Черпіцькому. Завданням сільської ради в поточному році є проплатити залишок коштів  за  виконані роботи.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь