Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бердичівські поліцейські розслідують побиття вітчимом 8-річної дівчинки

Дата: 26.10.2021 14:01
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

24 жовтня до поліції надійшло повідомлення від жительки Бердичівського району про побиття співмешканцем її доньки.  Під час перевірки обставин, правоохоронці з’ясували, що, допоки жінка знаходилась у лікарні,  він наглядав за трьома дітьми. Під час спілкування з малими заявниця і дізналась про травмування середньої доньки та звернулась за допомогою.

За вказаною заявницею адресою терміново виїхали працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського районного відділу поліції, ювенальний інспектор та представники служби у справах дітей територіальної громади.

31-річна жінка розповіла поліцейським, що проживає разом зі співмешканцем, який є батьком її найменшого 7-річного сина. Двоє старших дітей, 12 та 8 років, народилися у першому шлюбі заявниці. Днями вона потрапила у лікарню через травми, отримані у результаті побиття співмешканцем. Таким чином усі троє дітей опинились під його наглядом.

24 жовтня жінці стало відомо, що від рук чоловіка постраждала 8-річна донька,   що і змусило жінку зателефонувати до поліції.

Для перевірки інформації правоохоронці виїхали за адресою, вказаною матір’ю як місце перебування її дітей. Наявність травм у дитини підтвердилась. Відтак нині травмована дівчинка та її братики перебувають під наглядом лікарів, до вирішення питання щодо безпечності їх подальшого перебування у родині.

Поліцейські  розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин події та ступеня тяжкості отриманих дитиною травм.

Водночас поліцейські нагадують : миттєво покликати правоохоронців на допомогу можна, завантаживши на свій мобільний телефон додаток «My Pol»  (безкоштовно, у Play Маркет чи App Store). Додаток простий у використанні і навіть діти  можуть самостійно встановити його та у разі небезпеки  мати можливість швидко звернутися за допомогою.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь