Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія сільської ради пройшла конструктивно та злагоджено

Дата: 28.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

24 вересня під головуванням сільського голови Максима Самчика відбулося засідання чотирнадцятої сесії Райгородоцької сільської ради. Участь у засіданні  взяли 14 депутатів, старости, начальники структурних підрозділів апарату сільської ради.

В числі перших питань традиційно розглянули фінансові питання. Зокрема, начальник фінансового відділу Наталія Мельничук проінформувала про зміни до бюджету Райгородоцької сільської  територіальної громади на 2021 рік та ознайомила з прогнозом бюджету Райгородоцької сільської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Більше половини питань порядку денного сесії склали земельні питання, які були попередньо детально опрацьовані в ході засідання профільної комісії. Депутати погодили дозволи на виготовлення та розробку технічної документації, проєктів землеустрою, затвердили технічні документації із землеустрою тощо. Жваве обговорення викликало питання про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою  КП «Райгородоцьке». За результатами обговорення, депутати вирішили не приймати рішення з даного питання, а повернутись до його розгляду після проведення загальних зборів  громадян в с.Бистрик. 

Також депутати одноголосно підтримали звернення до Кабінету Міністрів України, народного депутата України Богдана Кицака щодо пріоритетів бюджетної забезпеченості громад на 2022 рік та звернення до Бердичівської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області стосовно зарахування ПДФО від продажу об’єктів нерухомого майна, розташованого на території Райгородоцької сільської ради, до бюджету Райгородоцької сільської ради.

На засіданні також були прийняті й інші важливі для життєдіяльності громади рішення, серед яких внесення змін до рішення Райгородоцької сільської ради від 23.12.2020 року № 39 «Про організацію харчування учнів  закладів  загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти Райгородоцької  сільської ради у 2021 році» тощо.

Прийняті рішення чотирнадцятої сесії сільської ради будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь