Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося тринадцяте пленарне засідання Райгородоцької сільської ради

Дата: 30.08.2021 20:46
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

В рамках підготовки до пленарного засідання 13-ї сесії  депутати працювали у постійних комісіях сільської ради.  Так, 28 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, а 30 серпня - засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку. Кожне питання порядку денного в комісіях обговорювалося окремо, вивчалися подані документи. Загалом депутати запропонували внести на розгляд пленарного засідання 38 питань.

30 серпня 2021 року відбулась тринадцята сесія Райгородоцької сільської ради.  У роботі пленарного засідання взяли участь  14 депутатів, старости, начальники структурних підрозділів сільської ради.

Особливу увагу депутати приділили питанню внесення змін до бюджету Райгородоцької сільської ради на 2021 рік, по якому доповіла начальник фінансового відділу Наталія Мельничук.

Також депутатами сільської ради було затверджено рішення виконавчого комітету про надання одноразової грошової допомоги жителям громади; затверджено мережу закладів освіти; прийнято Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Райгородоцьке»; рішення про утворення та ліквідацію старостинських  округів Райгородоцької сільської ради; внесено доповнення до рішення від 19.10.2020р. №634 «Про затвердження Переліків першого та другого типу об'єктів комунального майна Райгородоцької сільської ради для передачі майна в оренду на аукціоні та без проведення аукціону» тощо.

Більше половини питань порядку денного сесії склали земельні питання, по яких детально доповіла начальник відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою Олена Гегач. Депутати погодили дозволи на виготовлення та розробку технічної документації, проєктів землеустрою, затвердили проекти землеустрою та технічні документації із землеустрою тощо.

Сесія пройшла конструктивно. 

Усі проєкти рішень знайшли підтримку народних обранців.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті сільської ради.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь