Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В районі відбулось святкування Дня Незалежності України

Дата: 19.08.2021 20:22
Кількість переглядів: 1400

Фото без опису

19 серпня з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України відбулись районні урочистості біля адміністративного приміщення Бердичівської  районної ради. 

Захід розпочався з представлення громад Бердичівського району, які своїми знаннями, своєю невтомною працею, здобутками і досягненнями підносять культуру свого краю та його економічний потенціал.

Кожна громада підготували презентаційні точки, палатки, банери, ролики, виставку виробів майстрів народно-прикладного та ужиткового мистецтва. Усі присутні мали змогу познайомитися із перевагами та досягненнями громад, а також придбати вироби, які їм сподобались, скуштувати смачні пироги, тістечка тощо.

Окрасою заходу став виступ Поліського ансамблю пісні і танцю «Льонок» імені Івана Сльоти, який нікого з присутніх не залишив байдужим.

Наша Райгородоцька громада достойно презентувала себе на заході, адже в громаді створено максимально сприятливі умови для розвитку сільського господарства, тваринництва, ягідництва, садівництва, вирощування зернових та технічних культур, розвитку легкої промисловості. Експозиція була представлена продукцією сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та підприємств, що здійснюють свою діяльність на території громади. А композиції з солом’яних тюків, величезний кошик зі здобою  приваблював гостей в якості чудової фотозони. За підсумками конкурсу на кращий яблуневий пиріг Спасу  Райгородоцьку громаду визнано переможцем.

         Захід подарував  гарний настрій та багато позитивних емоцій усім присутнім.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь