Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бердичеві поліцейські уночі шукали двох дітей, які втекли з домівки

Дата: 18.08.2021 14:30
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Повідомлення про зникнення у райцентрі 15-річної дівчинки та її 11-річного братика надійшло до поліції у ніч з 17 на 18 серпня. Правоохоронці встановили обставини та перевірили місця можливого перебування дітей. Вранці обох виявили у під’їзді сусіднього будинку. Нині у родині працюють ювенальні інспектори.

Про зникнення братика і сестрички правоохоронцям повідомили батьки. За їх словами, діти пішли гуляти ще надвечір, однак додому так і не повернулися. Поліцейські з’ясували, що родина не перебуває на соціальних обліках. Окрім розшукуваних, у ній виховуються ще двоє дітлахів.

Також у процесі опитування мешканців будинку, правоохоронці дізнались, що того вечора зниклі діти гостювали у сусідів, яким пожалілись на побутові суперечки з дорослими членами сім’ї.

Поліцейські упродовж ночі перевіряли можливі місця знаходження братика і сестрички, у тому числі працювали на авто- і залізничній станціях, оглядали закинуті приміщення у мікрорайоні тощо.

Близько 7 ранку 18 серпня обох розшукуваних дітей виявили біля сусідньої багатоповерхівки по тій же вулиці. На щастя, нічого лихого з ними не сталося. За словами знайд, частину ночі вони провели у під’їзді одного із будинків, бо не хотіли повертатися додому.

Дітей передали у родину. Нині з ними і дорослими працюють ювенальні поліцейські, з’ясовуючи причини такої поведінки дітей і роз’яснюючи їм ймовірні загрози від подібних витівок. Батькам же наголошують на сумліннішому ставленні до обов’язків по вихованню дітей і відповідальності за їх ігнорування.

Правоохоронці закликають дорослих сумлінніше ставитись до виконання обов’язків по вихованню дітей. Щоразу роз’яснюйте їм правила поведінки, нагадуйте про правила безпеки. Під час спілкування з підлітками намагайтесь уникати конфліктних ситуацій чи суперечок. Будьте уважними і толерантними до юнацьких переживань.

 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь