Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бердичеві слідчі оголосили двом чоловікам про підозри у викраденні чужого майна

Дата: 17.08.2021 16:35
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Правоохоронці Бердичівського районного відділу поліції під керівництвом окружної прокуратури повідомили про підозри у крадіжках 23-річному молодику, який виніс електроінструменти з квартири місцевого жителя, та 28-річному чоловікові, який обікрав свого знайомого. Досудові розслідування тривають.

На початку липня до Бердичівського районного відділу поліції звернувся 38-річний житель райцентру з повідомленням про крадіжку електроінструментів, побутової техніки та інших речей з його будинку, гаража та автомобіля.

Оперативники кримінальної поліції встановили та розшукали ймовірного правопорушника. Ним виявився 28-річний знайомий заявника, який у скоєному зізнався. Під час досудового розслідування чоловік розповів, що він знав про відсутність господаря за місцем проживання. Відтак пошкодив дверцята в автомобілі «Ford Scorpio» і викрав магнітолу з динаміками та акумуляторну батарею. Згодом шляхом підбору ключа проник до гаража та будинку, звідки виніс бензоінструменти та побутову техніку. Частину викрадених речей правоохоронці вилучили.

А з квартири 40-річного бердичівлянина зник будівельний міксер та шуруверт. Під час оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили причетність до крадіжки 23-річного молодика. У скоєному він зізнався та розповів, що викрадене встиг продати.

Обом фігурантам слідчі оголосили про підозри за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування, у рамках якого правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність до інших подібних злочинів, які були вчинені на території району. А також встановлюють місця знаходження викраденого майна.

За чинним законодавством підозрюваним загрожує ув’язнення строком від 3 до 6 років.

Бердичівський районний відділ поліції

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь