Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: Вже 3 серпня розпочнеться капітальний ремонт автодороги Андрушівка-Червоне-Закутинці, – голова Бердичівської РДА

Дата: 03.08.2021 11:42
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано виконати капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406.

Про це повідомила голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк.

«Сьогодні виїхавши на місце, мала можливість познайомитися з представниками підрядної організації, яка виграла тендер на проведення робіт. Це приватне підприємство «Автомагістраль». Можу сказати, що з підрядником нам пощастило, оскільки особисто знайома з роботою підприємства, яке має необхідну техніку, досвід та кваліфікованих спеціалістів. Тож впевнена, що капітальний ремонт даної ділянки дороги буде виконано якісно, та у встановлені терміни згідно з календарним планом», – повідомила голова РДА.

Усі роботи планується завершити за два роки. Наразі проводиться планування узбіччя, а дорожня техніка почне працювати вже з 03 серпня.

Людмила Димидюк додала, що особисто контролює хід та якість виконання робіт у рамках президентської програми «Велике будівництво», усвідомлюючи важливе значення реалізації цих об’єктів для громади.

Нагадаємо, що після капітального ремонту плавальний басейн у Бердичеві зможе приймати пів тисячі відвідувачів на день.

У рамках програми Президента “Велике будівництво” на Житомирщині триває розбудова транспортної інфраструктури, зокрема автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Так, капітальний ремонт даної дороги на км 41+483 – 46+483 перебуває в активній фазі. Також у Коростенському районі розпочато ремонт зазначеного автошляху на км 50+483 – км 71+990.

Довідково. Замовник робіт – Житомирська обласна державна адміністрація.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь