Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Бердичівщині відбувся старт роботи поліцейської станції та закладів медичного та соціального спрямування

Дата: 08.07.2021 16:42
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

На Бердичівщині відбувся старт роботи поліцейської станції та закладів медичного та соціального спрямування

8 липня у Райгородоцькій сільській громаді Житомирщини відбулось офіційне відкриття одразу кількох важливих для життєдіяльності мешканців пунктів: поліцейської станції – для оперативного реагування та підтримання правопорядку, а також сімейної амбулаторії та Центру надання адміністративних послуг.

Райгородоцька сільська територіальна громада у Бердичівському районі займає загальну площу близько 250 квадратних кілометрів, нараховує 21 населений пункт та включає у себе 9 сільських рад. Нині тут проживають понад 7 тисяч людей.

Для належного забезпечення життєдіяльності громади у с. Райгородку 8 липня відбувся офіційне відкриття одразу кількох важливих пунктів медичного та соціального спрямування, а також поліцейської станції. У заході взяли участь голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко, начальник Головного управління Нацполіції в області Юрій Олійник, народні обранці.

Райгородоцький сільський голова Максим Самчик розповів запрошеним основні відомості про територіальну громаду, тенденції її розвитку та інші нагальні питання і потреби. У цьому контексті він відзначив важливість запуску одразу кількох закладів з послугами для людей.

– Зокрема, питанням безпеки та правопорядку у територіальній громаді ми приділяємо багато уваги. Особливих проблем на сьогодні не маємо, але відкриття поліцейської станції є одним із кроків до підвищення рівня захисту місцевих мешканців. Присутність у громаді поліцейських, переконаний, буде ефективною з погляду швидкого реагування на повідомлення людей, -  прокоментував Максим Самчик.

Райгородоцька поліцейська станція, уже 4-та у Бердичівському районі, розташована у новоствореному центрі надання адміністративних послуг. У службовому кабінеті постійно працюватиме дільничний офіцер та за окремим графіком ювенальний поліцейський. Поліцейський офіс обладнаний  сучасними меблями, технікою і всім необхідним для роботи правоохоронців.

До слова, нині з-поміж поліцейських триває відбір кандидатів на посаду дільничного офіцера Райгородоцької сільської територіальної громади. У перспективних планах – придбання службового автомобіля, на який вже виділено 600 тисяч гривень за підтримки народних депутатів.

Начальник главку поліції області Юрій Олійник, вручаючи Подяку сільському голові, сказав:

– Загалом в області уже функціонують 42 поліцейські станції. Приємно, що питання правопорядку у громадах займають чільне місце. Сподіваюсь, Райгородоцька громада стане найбезпечнішою на Житомирщині.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь