Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем Конституції України

Дата: 27.06.2021 23:20
Кількість переглядів: 327

Фото без описуШановні жителі Райгородоцької громади!

28 червня виповнюється двадцять п'ять років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ – Конституцію.

За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації. Разом з прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи визнані найвищою цінністю.  Визначаючи засади розвитку країни, наша Конституція опирається як на національний історичний досвід, так і на кращі світові традиції.

Вітаючи з Днем Конституції, хочу побажати усім жителям громади, щоб в цей урочистий день повсюди панував світлий настрій, міцніло почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.   Від усієї душі зичу всім  міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та добробуту її народу!

 

З повагою

Сільський голова

Максим Самчик

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь