Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось спільне засідання постійних комісій сільської ради

Дата: 08.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 595

   Фото без опису

  Відповідно до розпорядження сільського голови 10 червня 2021 року о 12.00 год. у приміщенні Будинку культури села Маркуші відбудеться десяте пленарне засідання Райгородоцької сільської ради VІІI скликання.

       Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати сільської ради обговорюють питання, які вносять на розгляд пленарного засідання. 

      Відтак сьогодні, 08 червня 2021 року, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності та гуманітарних питань.    

 Депутати опрацювали низку проектів рішень:

  • Про внесення змін до бюджету Райгородоцької сільської територіальної громади на 2021 рік.
  • Про затвердження рішення виконавчого комітету Райгородоцької сільської ради від №  «Про надання одноразової грошової допомоги».
  • Про директора КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району».
  • Про найменування провулку в с. Романівка та зміну адрес майна.
  • Про КП ОДЮЗ «Березовий гай».
  • Про затвердження Положення про надання матеріальної допомоги

та преміювання посадових осіб і працівників Райгородоцької сільської ради.

  • Про створення комітету для забезпечення доступності маломобільних груп населення до об’єктів житлового, громадського призначення та транспортної інфраструктури  Райгородоцької сільської ради.
  •  Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.01.2021р.  № 82  «Про затвердження структури та загальної штатної чисельності апарату Райгородоцької сільської ради та її виконавчих органів».
  • Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020р. №39 «Про організацію харчування учнів закладів  загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти Райгородоцької  сільської ради у 2021 році.
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації "Поточний ремонт дороги по вул.Зарічна с. Велика П’ятигірка  Бердичівського району
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації "Поточний ремонт дороги по вул. Польова с. Велика П’ятигірка  Бердичівського району
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації "Поточний ремонт дороги по вул. Братів Огороднійчуків с. Велика П’ятигірка  Бердичівського району
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації "Капітальний ремонт частини приміщення будинку культури для розміщення центру надання адміністративних послуг «Центр Дія» за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, Райгородок, вул.Соборна, 18-а».
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації «Реконструкція адміністративної будівлі під ЗЗСО І-ІІ ступенів с. Бистрик».
  • Про затвердження проектно–кошторисної документації «Послуги з вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій горища сумішшю просочувальною для поверхневої вогнебіозахисної обробки деревини ДСА-2 з терміном експлуатації згідно регламенту робіт з вогнезахисту 10 років на об'єкті: Маркушівська ЗЗСО І-ІІІ ступенів за адресою: Житомирська область, с.Маркуші, вул.Незалежності, 51 (ДК 021:2015-77220000-8 – Послуги з просочення деревини).

Після обговорення проектів рішень, члени комісії вирішили внести їх на розгляд сільської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь