Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Бердичівщині поліцейські провели пізнавальні лекції для дітей

Дата: 24.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

У рамках «Тижня безпеки дорожнього руху» ювенальні інспектори спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Бердичівського районного відділу протягом тижня проводили інтерактивні уроки з безпеки дорожнього руху для учнів навчальних закладів.

 

- Профілактичні заходи насамперед спрямовані на те, щоб залучити дітей до вивчення Правил дорожнього руху, дотримання безпечної поведінки на вулицях та дорогах, – розповідає начальник сектору ювенальної превенції Олеся Чубоха.

 

Правоохоронці нагадали школярам про найбільш поширені порушення Правил дорожнього руху та з якого віку й де дозволено кататися на велосипедах. Звертали увагу дітей на необхідність дотримання правил безпеки, зокрема, дорогою до школи та додому. Вивчали дорожні знаки.

Тож поліцейські навчали дітей бути уважними і обережними, проводити своє дозвілля подалі від доріг, переходити проїжджу частину лише по пішохідних переходах та ніколи не перебігати дорогу перед транспортом, що наближається.

 

Діти із задоволенням взяли участь у спілкуванні, уважно слухали та закріплювали на практиці інформацію, почуту від поліцейських. А після бесіди, вікторин та ігор, школярі змогли посидіти у службовому автомобілі та розпитати поліцейських про їх щоденну роботу.

 

- Ми закликаємо дорослих бути для дітей прикладом зразкової поведінки на дорозі та не порушувати Правил дорожнього руху, перебуваючи за кермом, обов’язково знижувати швидкість поблизу пішохідних переходів і бути уважними та пильними під час руху біля навчальних закладів, – каже Олеся Чубоха.

 

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь