Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бердичівські поліцейські викрили жителя району у крадіжці кабелів зв’язку

Дата: 12.05.2021 17:02
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Унаслідок демонтажу телефонних дротів без зв’язку лишилися частина жителів с. Романівки. Як з’ясувалось, причетним до інциденту виявився їх односелець. Нині у рамках досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин.

11 травня до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про пошкодження повітряної лінії зв’язку. На одній з вулиць с. Романівки працівники телефонної компанії виявили ознаки демонтажу понад 150 м кабелю.

З’ясовуючи обставини події, поліцейські опитали місцевих жителів та у першу чергу перевірили осіб, схильних до вчинення правопорушень. У результаті оперативники карного розшуку встановили причетність до крадіжки 21-річного місцевого жителя. У парубка вилучили викрадене.

Як з’ясувалось, кількома днями раніше молодик викрав ще кількадесят метрів кабелю на іншій вулиці. Загалом він вже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських. Нині у суді триває розгляд проваджень, де він фігурує у зв’язку з вчиненням низки майнових злочинів та незаконним поводженням з наркотичними засобами.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України, слідчі встановлюють всі обставини. Причетному до правопорушень може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь