Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бердичівські поліцейські розслідують ДТП, в якій загинула дитина

Дата: 26.04.2021 15:22
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 квітня близько першої ночі поблизу с. Андріяшівки Бердичівського району. Від отриманих травм загинув 7-річний хлопчик, ще троє учасників пригоди, серед яких двоє дітей, госпіталізовані до медичних закладів.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Renault Trafic», 30-річний житель м. Житомира, рухаючись зі сторони Вінницької області у напрямку м. Любара, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де автомобіль перекинувся.

У результаті ДТП від отриманих травм загинув 7-річний пасажир автівки. Водій та ще двоє дітей, які знаходились в автівці, 5-річний хлопчик та 3-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Їх доставили до лікарні.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Будьте уважними й обережними, упродовж тривалого перебування за кермом. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь