Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Райгородоцькій сільській раді відбувся захід, присвячений 35-й річниці Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 14:44
Кількість переглядів: 972

Фото без опису

26 квітня 2021 року, в день 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, у селі Озадівка біля приміщення школи відбувся мітинг, присвячений вшануванню героїзму ліквідаторів аварії на ЧАЕС та пам’яті тієї незабутньої трагічної події.

Сільський голова Максим Самчик від імені усієї громади  подякував ліквідаторам за героїчний подвиг, мужність, силу, витримку, самовідданість, за те, що людство отримало шанс на життя,  побажав міцного здоров’я та довголіття.

У заході взяли участь голова районної ради Олександр Балянов та заступник голови райдержадміністрації Сергій Бакуменко, які звернулись зі словами вдячності та поваги до учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, щиро подякували ліквідаторам за їхню мужність, виявлену у боротьбі з некерованим атомом.

Присутні на зібранні  хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію, та тих героїв-ліквідаторів, які відійшли у вічність протягом цих 35-ти років.

Після цього учасники заходу пройшли ходою до пам’ятного знаку  ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЄС та на знак данини пам’яті тим трагічним подіям і вшанування подвигу ліквідаторів аварії, які ціною власного життя врятували Україну і світ від атомного лиха, поклали живі квіти до пам’ятного знаку та висадили біля нього 35 кущів троянд як символ продовження життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь