Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бердичеві поліцейські з’ясовують обставини травмування місцевого жителя

Дата: 14.04.2021 09:52
Кількість переглядів: 100

Пізно увечері 12 квітня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про  госпіталізацію місцевого жителя через травмування на вулиці райцентру. Тієї ж ночі поліцейські розшукали причетного до правопорушення та затримали його. Розпочато розслідування.

На місце події виїхали та працювали поліцейські слідчо-оперативної групи районного відділу. Правоохоронці оглянули територію, вилучили усі необхідні речові докази, у тому числі гільзи та гумові кулі, опитали очевидців події та травмованого. Усе вказувало на поранення 33-річного чоловіка з пневматичної зброї.

Зі слів потерпілого, того ж дня, 12 квітня, він відпочивав за містом у компанії знайомих. У ході чаркування між ним та 54-річним бердичівлянином виник конфлікт, який переріс у бійку.

Після «з’ясування стосунків» усі учасники застілля роз’їхалися. Проте близько 22 години до 33-річного чоловіка зателефонував його нещодавній опонент та попросив вийти з дому «переговорити».  Коли він вийшов на вулицю, то відчув постріли у свій бік і у результаті отримав травми руки та спини. 

Тієї ж ночі поліцейські затримали причетного до правопорушення 54-річного бердичівлянина у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК поблизу його гаражного приміщення. У чоловіка  вилучили ймовірне знаряддя правопорушення – пневматичний пістолет «Форт».

Відомості про подію слідчі Бердичівського районного відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України та нині триває досудове розслідування.

Законодавством такі протиправні дії караються від виправних робіт до 3 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь