Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт «Реконструкція адмінбудівлі під ЗОШ І-ІІІ ступенів на 144 місця в с.Бистрик Бердичівського району» подано для участі у конкурсному відборі проєктів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР в 2022 році

Дата: 03.03.2021 08:51
Кількість переглядів: 859

Фото без опису

Запуск Державного фонду регіонального розвитку дозволив започаткувати в Україні фінансування проектів регіонального розвитку на конкурсній основі та відповідно до регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також почати рух у напрямку від проектів «проїдання» до проектів розвитку. Громади подають проекти, які оцінюються членами регіональної комісії при облдержадміністрації, після чого відібрані  проекти подаються на розгляд Міжвідомчої конкурсної комісії при Мінрегіоні.

Для участі у конкурсному відборі проєктів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР в 2022 році, Райгородоцькою сільською радою подано три проєкти. Один з них – це проєкт  «Реконструкція адмінбудівлі під  ЗОШ І-ІІІ ступенів на 144 місця в с.Бистрик Бердичівського району». Заходами проекту передбачено завершення реконструкції загальноосвітньої школи та створення необхідних умов навчання та розвитку дітей. Адже сьогодні учні навчаються у пристосованих  приміщеннях дитячого садка, які не відповідають санітарно-гігієнічним вимогам. Площа навчальних кімнат невелика, а наповнюваність учнів  по класах досить велика, відсутні умови для проведення уроків фізичного виховання та спортивно-масової роботи.

Введення в експлуатацію цього об’єкта дасть можливість забезпечити якісним навчальним процесом учнів с.Бистрик та використовувати дошкільний навчальний заклад за призначенням повністю.

З метою визначення найбільш раціональних та найбільш економічно вигідних проектів, що можуть бути включені до переліку програм та інвестиційних проєктів регіонального розвитку, депутат обласної ради Наталія Онуфрієнко 2 березня відвідала Бистрицький старостинський округ. Ознайомившись з умовами, в яких доводиться навчатись дітям, переконалась в необхідності  підтримки вищезазначеного проекту. До того ж проект є перспективним з огляду на демографічну ситуацію. Кількість майбутніх школярів  у селі щороку зростає, тому їм необхідно забезпечити доступ до якісної освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь