Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась сьома сесія Райгородоцької сільської ради

Дата: 18.02.2021 16:58
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

В рамках підготовки до пленарного засідання 7-ї сесії  депутати розпочали роботу у постійних комісіях сільської ради.  Так, 16 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, а 17 лютого - спільне засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності та гуманітарних питань. Кожне питання порядку денного в комісіях обговорювалося окремо, вивчалися подані документи. Загалом депутати запропонували внести на розгляд пленарного засідання понад 40 питань.

18 лютого 2021 року відбулась сьома сесія Райгородоцької сільської ради.  У роботі пленарного засідання взяли участь  17 депутатів, старости, начальники структурних підрозділів сільської ради.

Особливу увагу депутати приділили питанню про затвердження Програми соціального  і економічного   розвитку  Райгородоцької  сільської  ради на 2021-2022 роки.

         Також  затвердили  наступні  програми:
  • Програму розвитку Бердичівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників  на 2021 - 2023 роки.
  • Програму підтримки та розвитку первинної медико-санітарної допомоги Райгородоцької сільської ради на 2021-2023 роки.
  • Програму фінансування розвитку сфери охорони здоров'я Райгородоцької сільської ради на 2021-2023 роки.
  • Комплексну Програму цукровий та нецукровий діабет Райгородоцької сільської ради на 2021-2023 роки  .
  • Програму соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік.
  • Комплексну  Програму Райгородоцької сільської ради по забезпеченню пожежної та техногенної безпеки, захисту населення та територій сільської ради від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.
  • Програму розроблення Генерального плану села Романівка Бердичівського району Житомирської області.
  • Комплексну програму молодіжної політики, підтримки сім'ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми Райгородоцької сільської ради на 2021-2025 роки.
  • Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021-2025 роки.

По питанню  внесення змін до бюджету Райгородоцької сільської ради на 2021 рік доповіла начальник фінансового відділу Наталія Мельничук.

По питаннях про передачу Будинків культури та клубів в оперативне управління Комунальному закладу «ЦКіД» Райгородоцької сільської ради та про передачу бібліотек в оперативне управління Комунальному закладу «ЦКіД» Райгородоцької сільської ради проінформував т.в.о. директора Центру культури і дозвілля Леонід Кобилінський.

З проектами рішень про передачу закладів дошкільної освіти в оперативне управління Відділу освіти, культури, молоді та спорту Райгородоцької сільської ради та про затвердження Порядку призначення керівника  та педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Райгородоцької сільської ради депутатів ознайомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Неля Пуха.

Депутати також розглянули та підтримали проєкти рішення про передачу основних засобів з балансу КНП «Райгородоцький Центр ПМСД» у власність Семенівській сільській раді;   про передачу основних засобів з балансу КНП «Райгородоцький Центр ПМСД» у власність Бердичівській міській раді; про передачу основних засобів в оперативне управління КП «Джерело»; про передачу основних засобів в оперативне управління КП «Містечко+» та інші.

 

Близько половини питань порядку денного сесії склали земельні питання. Депутати погодили дозволи на виготовлення та розробку технічної документації, проєктів землеустрою тощо.

Сесія пройшла конструктивно. 

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті сільської ради.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь