Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 грудня відбулась четверта сесія сільської ради

Дата: 24.12.2020 08:57
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

З метою вирішення важливих для життєдіяльності громади питань,  депутати Райгородоцької сільської ради зібрались 23 грудня на чергову сесію.

З 22 депутатів  у пленарному засіданні взяли участь 17.

На сесії були присутні старости старостинських округів сільської ради, працівники апарату сільської ради.

 Після затвердження порядку денного сесії, депутати перейшли до розгляду питань.

Заслухавши інформацію начальника фінансово-економічного відділу Наталії Мельничук про внесення змін до сільського  бюджету Райгородоцької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, депутати одноголосно підтримали запропоновані зміни.

Також депутатським корпусом було схвалено сільський  бюджет Райгородоцької сільської ради на 2021 рік, затверджено Регламент  сільської ради, прийнято Програму оздоровлення та відпочинку дітей Райгородоцької сільської ради на 2021-2025 роки, Програму «Компенсація  фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік », рішення щодо організації харчування учнів  закладів  загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти Райгородоцької  сільської ради у 2021 навчальному році, створено Службу у справах дітей.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник відділу з юридичних питань, земельних та комунальних відносин Сергій Воронович  ознайомив присутніх з проєктами рішень, що стосуються  земельних питань, зазначив, що дані питання були розглянуті на профільній комісії сільської ради та повідомив, що комісією їх підтримано та рекомендовано внести на розгляд сесії.

Також депутати прийняли рішення, якими надали згоду, щоб Райгородоцька сільська рада стала засновником Комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка Бердичівського району» та Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Бердичівського району Житомирської області».

Депутатським корпусом на четвертій сесії було прийнято 35 рішень. Результати поіменного голосування з питань, що розглядались, розміщено на веб-сайті сільської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь