Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 12 березня на Житомирщині всі заклади освіти на карантині

Дата: 12.03.2020 09:31
Кількість переглядів: 171

У Житомирській області у закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти з 12 березня по 3 квітня 2020 року призупиняється освітній процес.

 

Голова ОДА Віталій Бунечко сьогодні, 11 березня, підписав розпорядження № 183 «Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти».

 

Відповідно до розпорядження призупиняється на три тижні освітній процес у всіх закладах освіти на території області. Також забороняється проведення масових заходів у закладах освіти та в приміщеннях гуртожитків.

 

Голова ОДА своїм розпорядженням покладає ряд завдань на структурні підрозділи облдержадміністрації. Так, управління освіти і науки ОДА має здійснити заходи щодо організації навчання з учнями (студентами) з використанням можливостей інтернет-ресурсів та шляхом дистанційного навчання. Управління охорони здоров’я ОДА та Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області має проводити інформаційно-просвітницьку роботу щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію (COVID -19).

 

«Сьогодні Уряд вирішив діяти на випередження, аби мінімізувати проникнення і розповсюдження коронавірусу в країні. Маємо провести комплекс превентивних заходів із метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції», – наголошує Віталій Бунечко.

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь