Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здійснено перевірку органів реєстрації Райгородоцької об'єднаної територіальної громади

Дата: 27.02.2020 14:47
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

На підставі наказу УДМС України в Житомирській області від 29 січня 2020 р. про затвердження Плану проведення перевірок діяльності органів реєстрації, пункту 33 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207, підпункту 24 пункту 4 та пункту 7 Положення про Державну міграційну службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 360, щодо контролю дотримання органами реєстрації вимог законодавства з питань реєстрації місця проживання, а також їх діяльності у сфері реєстрації місця проживання/перебування, зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб Бердичівським РВ УДМС України в Житомирській області було здійснено перевірку органів реєстрації Райгородоцької об'єднаної територіальної громади, до складу якої входять: Райгородоцька, Маркушівська, Великоп’ятигірська, Андріяшівська, Буряківська сільські ради. Райгородоцька ОТГ розташована за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, с. Райгородок, вул. Жовтнева, 10 та надає послуги щодо реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання громадян, протягом одного робочого дня з відома голови об'єднаної територіальної громади.
За результатами перевірки стану дотримання законодавства з питань реєстрації/зняття місця проживання стан роботи Райгородоцької об’єднаної територіальної громади у сфері реєстрації/зняття місця реєстрації знаходиться на належному рівні, оформлено акт здійснення контролю за дотриманням органами реєстрації законодавства з питань реєстрації/зняття місця проживання/перебування фізичних осіб.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь