Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого 2020 року Україна вшановуватиме учасників бойових дій на території інших держав, а також відзначатиме 31 річницю виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

Дата: 17.02.2020 09:32
Кількість переглядів: 199

15 лютого 2020 року Україна вшановуватиме учасників бойових дій на території інших держав, а також відзначатиме 31 річницю виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.
13 лютого 2020 року Маркушівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів спільно з Будинком культури провели захід, присвячений вшануванню учасників бойових дій на території інших держав. На заході були присутні сільський голова Г.М. Кудлай, учасники бойових дій на території інших держав, головний спеціаліст відділу Алла Довгалюк ОКМС, жителі Райгородоцької громади. У своїй промові сільський голова Галина Кудлай наголосила, що війна не має переможців, війна - це смерть, яка забирає найдорожче у людини - її життя, війна - це каліцтво, фізичне та духовне, війна - справжнє пекло. Подякувала учасникам бойових дій на території інших держав за незбориму силу духу, героїзм. Зазначила, що воїни - афганці, завжди будуть взірцем для українських патріотів. Побажала здоров'я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра. Хвилиною мовчання вшанували загиблих учасників бойових дій на території інших держав. Головний спеціаліст відділу ОКМС Алла Довгалюк наголосила, що час не підвладний викреслити з нашої пам'яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов'язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі . Подякувала учасникам бойових дій на території інших держав за активну життєву позицію, самовіддану працю в мирний час, за виховання дітей та молоді. Відзначила директора Маркушівського ЗЗСО І- ІІІ ступенів Людмилу Михальченко та директора Будинку культури Василя Прохоренкова за творчий підхід до організації націанально - патріотичного виховання підростаючого покоління.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь