Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Буряки

Дата: 23.11.2019 15:25
Кількість переглядів: 294

 

Фото без опису

22 листопада у мальовничому селі Буряки люди відзначали День Села. Зібралося багато жителів та гостей, щоб усією дружною родиною відсвяткувати цю знаменну подію. Святковий концерт розпочався привітанням від сільського голови Галини Кудлай. З трепетом на вустах та зі сльозами радості, Галина Миколаївна, розповідала про своє рідне село. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Вітаючи односельчан зі святом Галина Миколаївна подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.
Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали старожилів, подружні пари, котрі прожили у шлюбі тривалий час, ветеранів праці, яким були вручені подарунки. Привітати жителів села приїхали гості із Семенівської та Гришковецької ОТГ, колишні голови колгоспу Василь Розпутняк із своєю дружиною Марією Федорівною та Володимир Петрук, які побажали жителям процвітання, а кожній родині - щастя, достатку, злагоди та добробуту. Працівники культури під керівництвом директора Будинку культури с. Райгородок Софії Муц продемонстрували неймовірний концерт. З трепетом та любов'ю радувати своїм співом, майстерно зіграли в театральних сценах. Діячі з великою вдячністю зверталися до селян. А дякувати їм є за що, адже люди в Буряках найпрацьовитіші. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя - то джерело людської мудрості і самосвідомості. Гучними оплесками дякували гості села виконавцям. Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села. Хвилиною мовчання пам'янули усіх тих, хто загинув в 1932-1933рр. під час Голодомору.
Після чудового концерту для усіх присутніх свято продовжилося за святковим частуванням.
Особливу подяку за фінансову допомогу у проведенні свята висловлюємо ТОВ "Елітне",Олександру Гундичу, ТОВ "АТК", одноосібним та приватним підприємцям. Та велика подяка Галині Миколаївні за чудову атмосферу та гарний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь