Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 серпня Райгородоцька об’єднана територіальна громада в селі Райгородок відсвяткувала День села

Дата: 29.08.2019 13:52
Кількість переглядів: 447

    28 серпня Райгородоцька об’єднана територіальна громада в селі Райгородок відсвяткувала День села, на яке зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до своєї батьківщини.

                  Фото без опису

 

    Кожне село України має свою історію, традиції та надбання, видатних та працьовитих людей. Гарною нагодою стало згадати минуле, вшанувати поважних людей, розповісти про здобутки громади та відзначити День села.

   Фото без опису

     В історичних документах село згадується 1649 року. Тож нині мешканці села відзначали ювілей – 370 років. Працівники культури та сільський голова готуючись до свята, доклали немало зусиль аби святкування ювілейного День села пройшов у будинку культури на найвищому рівні, щоб цей захід був цікавим та незабутнім.

 

   Фото без опису

   Для дітей була організована розважальна програма . Як відзначили присутні на святі – всім дуже прийшлася до вподоби окремо облаштована ігрова зона для малечі.

   Фото без описуФото без опису

 

     Сільський голова Райгородоцької об’єднаної територіальної громади Галина Миколаївна щиро привітала односельців зі святом.

   Фото без опису

 Слова вдячності за самовіддану працю, за любов до землі, за мудрість та відповідальність всім, хто своє життя присвятив становленню і розбудові рідного села, прозвучали з вуст сільського голови.

      На свято, крім односельчан завітали і інші гості : помічник народного депутата України Богдана Кицака Богдан Коляда, голова Гришковецької об’єднаної територіальної громади Лісова Ірена ,представник Швайківської об’єднаної територіальної громади Хитрич Ігор , представники ТОВ «АгроІнвестКонтакт»,директор ПП «Райгородоцьке» Савін Галина, директор ТОВ «АгроРайгородок» Барановський Валерій,директор ТОВ «Андріяшівка Агро» Лопоха Володимир , депутати Райгородоцької ОТГ та багато інших ,які щиро привітали зі свято та побажали всім миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. А громаді — процвітання та стабільного розвитку .

                    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Запрошені гості Барановський Анатолій та Ятлук Сергій поділились спогадами з минуло , проведеного в мальовничому Райгородку та привітали мешканців села найкращими побажаннями.

    За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, сумлінну працю та з нагоди святкування Дня села подяками від сільського голови були відзначені ветерани праці, працівники сільської ради, поштового відділення , амбулаторії, будинку культури,школи та дитячого садочку, які активно працювали на благо своєї маленької батьківщини. Нагородженні були також подружжя ,які прожили понад 50 років; подружжя, які відзначили срібне весілля,наймолодше подружжя;а також найстарший та наймолодший житель села. Окрім теплих слів подяки, сільський голова вручала різноманітні подарунки.

    На гарно декорованій сцені мешканців села чекав святковий концерт - артисти будинку культури підготували чудові привітання , вокальні композиції та гуморески. У холі будинку культури була представлена виставка місцевих майстринь .Всіх присутніх вразив своїм виступом запрошений з міста Житомир "Фольклорний ансамбль національного обряду "РОДОСЛАВ".

Після святкового концерту усіх чекала святкова вечеря з найсмачнішими частуваннями .

                        Свято відбулося на славу всі присутні отримала великий позитивний заряд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь